tekening van twee vrouwen in gesprek

Klaar voor het hybride werken: laat een coach je op weg helpen!

ingrid.willems

Soms van thuis uit, soms op het werk: na meer dan een jaar telewerken evolueren we stilaan naar het hybride werken. 

Langdurig thuiswerken heeft onze manier van werken en samenwerken grondig door elkaar geschud. We hadden minder contacten met collega’s, waren meer op onszelf aangewezen tijdens de uitvoering van onze taken en moesten onszelf voortdurend weten te motiveren in soms moeilijke omstandigheden. 

Al deze wijzigingen hebben er misschien voor gezorgd dat jij, of je team, met uitdagingen of vragen wordt geconfronteerd over jezelf of je loopbaan, waar je niet meteen een antwoord op hebt.

Coaching en begeleiding kunnen je helpen een antwoord te vinden: 

  • Een individuele coach helpt je zoeken naar nieuwe invalshoeken waardoor je je perspectief verruimt en nieuwe pistes kan uitproberen.
  • Een loopbaanbegeleiding helpt je de balans opmaken van wat je motiveert, waar je goed in bent en wat je wenst, en helpt zo zoeken naar een antwoord op de vraag ‘Waar wil ik professioneel naartoe?’ ‘Welke context past het best bij mij?’ 
  • Stress- en burn-outcoaching biedt methoden aan om stress te verminderen en spanningsklachten, overspanning en burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen.
  • De workshop en self-service ‘Job crafting’ leert je hoe je in je huidige job kleine veranderingen kan aanbrengen die je helpen om je meer energie te geven en je batterij opgeladen te houden.
  • De workshop ‘Kiezen voor talent’ laat je toe je talenten te ontdekken, de ideale context om ze in actie te brengen, de valkuilen die je moet vermijden om ze ten volle te benutten... 
  • Via ’Teamcoaching: Sterker als team’ ga je met je collega’s op zoek naar pistes om, onder andere, samen te werken in deze nieuwe context.

Aarzel niet en schrijf je in!

Meer info