In de kijker

Opleidingen voor nieuwe medewerkers

 

Ben je nieuw bij de federale overheid? Neem dan een vliegende start en volg een aantal gerichte opleidingen. We maakten voor jou een handige selectie van opleidingen die nuttig zijn voor nieuwe medewerkers. Je leert er meteen ook collega-ambtenaren uit andere federale organisaties kennen.

Een goede integratie is voor nieuwe medewerker belangrijk. Ons opleidingsaanbod heeft een heel scala aan opleidingen die nuttig kunnen zijn voor deze integratie. Maar als nieuwkomer weet je niet altijd waar je moet kijken. We selecteerden voor jou daarom een aantal opleidingen die erg in trek zijn bij nieuwe medewerkers. De opleidingen gaan over: 

  • Mijn functie en ik: Wat is je functie, wat helpt je bij het uitoefenen ervan? Wat zijn je sterktes en zwaktes? Wil je je kennis van de andere landstaal verbeteren?  
  • Mijn team en ik: Wat is je stijl van communiceren binnen je team? Hoe kan je je het best integreren in je team? Hoe werk je samen van op afstand? 
  • De federale overheid en ik: Wat helpt jou om je nieuwe werkcontext en de bestaande structuren binnen de federale overheid beter te leren kennen? 

Zin om erin te vliegen? Dit is onze selectie voor jou: